Home Wie is Loekan Wat doet Loekan Waar is Loekan Waarom Loekan Hoe doet Loekan

Wie is Loekan ...

Loekie Cornelissen-Mooijman

Al ruim 20 jaar trainer, (team)coach en proces begeleider. Daarnaast moeder, partner, vriendin en zelfstandig ondernemer.

Resultaatgericht

Loekie is resultaatgericht, pragmatisch en levert maatwerk. Ze houdt de afgesproken leerdoelen in het oog en heeft de regie helder in handen. Dat maakt haar een betrouwbare coach en een betrouwbare partner.

Betrokken

Ze is ook nieuwsgierig, flexibel en betrokken. Niet zomaar strak een schema volgen; een training is geen starre structuur, maar een speelveld.
Loekie weet mensen te raken, spreekt hen aan op wat ze doen en teweegbrengen. Met respect, zodat ze niet over grenzen gaat, maar wel grenzen laat verkennen. Stemt af, geeft scherpe feedback. Zo kan iedereen het beste uit zichzelf halen - organisatie of persoon, op de werkvloer en op directieniveau. Met haar enthousiasme maakt ze mensen enthousiast voor verandering. Omdat een training alleen werkt als mensen er plezier in hebben.

Bagage

Sociale- en organisatiepsychologie, Seven habits van Covey, Denkvoorkeuren van Herrmann, Servant Leadership, Oplossingsgericht coachen en adviseren, Kernkwadranten van Daniel Ofman, Groepsrollen van Belbin, Roos van Leary, Persoonlijkheidsleer (OPQ & Big Five), Situationeel leiderschap van Blanchard, Systemisch werk, Enneagram, Leerstijlen van Kolb, RET, NLP & TA.

Leerscholen

Universiteit Utrecht, Beteor, SHL, Phoenix Opleidingen, School voor coaching, Center voor Servant Leadership.

Nieuwsgierig

Vroeger al razend nieuwsgierig naar wat er in mensen om gaat en naar een antwoord op de vraag "Wat maakt dat iemand doet wat hij doet?". Ze ontdekte dat ze door het stellen van vragen en oprechte interesse anderen helpt hun eigen verhaal duidelijker te krijgen en verder te groeien.